Ολυμπιακός: Προβλήματα για Χολ, Μοντέρο, Μιλουτίνοφ και Εντζάι

Γέμισε το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού - Τα δεδομένα για Χολ, Μοντέρο, Μιλουτίνοφ και Εντζάι.

Ολυμπιακός: Προβλήματα για Χολ, Μοντέρο, Μιλουτίνοφ και Εντζάι

Δύσκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τους Χολ, Μοντέρο, Μιλουτίνοφ και Εντζάι να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Ντόντα Χολ υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, αλλά θα σφίξει τα δόντια και θα συνεχίσει το παιχνίδι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δέχθηκε γονατιά στη μέση στο ματς με την Βαλένθια και θα χρησιμοποιηθεί στο αποψινό παιχνίδι από τον Μπαρτζώκα μόνο αν κριθεί απαραίτητο.

Ο Μοντέρο υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι στην αναμέτρηση με την Βαλένθια και κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να κάνει προσπάθειες για να συνεχίσει το ματς ο Δομινικανός.

Τέλος, ο Εμπάι Εντζάι υπέστη αιμάτωμα στο αριστερό μάτι, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110