Len Champions League: Χατ τρικ ο Κάκαρης στη νίκη της Προ Ρέκο - Σκόραρε και ο Βλαχόπουλος

Τρία γκολ ο διεθνής φουνταριστός Κώστας Κάκαρης στη νίκη της Προ Ρέκο επί της Ντιναμό Τιφλίδας με 15-6 στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού.

Len Champions League: Χατ τρικ ο Κάκαρης στη νίκη της Προ Ρέκο - Σκόραρε και ο Βλαχόπουλος

H πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας (15-6), που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο Κάκαρης (ντεμπούτο με την Προ Ρέκο για τον Έλληνα άσο που ήταν στη Γιουγκ) με τρία γκολ, μαζί με τον Ιόκι Γκράτα, ήταν οι πρώτοι σκόρερ.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 5-2, 2-1, 3-1.

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 1, Γιάνγκερ 2, Πρεσιούτι 1, Κοντέμι 2, Ίβοβιτς 1, Κάκαρης 3, Ιόκι Γκράτα 3.

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Βαπένσκι 2, Βλάχοβιτς 1, Τάνκοσιτς 1, Μαγκρακβελίντζε 1, Πιέσιβατς 1.

Η βαθμολογία
1. Προ Ρέκο 3
2. Ολυμπιακός 2
---------------
3. Γιουγκ 1
4. Ντιναμό Τ. 0

Η 2η αγωνιστική (6 Οκτωβρίου)
Ντιναμό Τιφλίδας-Ολυμπιακός
Γιουγκ-Προ Ρέκο

Στο Βελιγράδι η Νόβι Μπέογκραντ νίκησε τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 19-7 σε αγώνα για τον Α’ όμιλο. Ένα γκολ για τους Σέρβους σημείωσε ο Άγγελος Βλαχόπουλος ενώ έπαιξε και ο Σκουμπάκης. Έξι γκολ ο Γιάκσιτς με 6/6 ενώ ο Φιλίποβιτς που ήταν στον Ολυμπιακό πέτυχε 2 γκολ.

Η Μπρέσια στον άλλο αγώνα του Α’ ομίλου, επικράτησε της Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη στα πέναλτι με 5-4 (5-5 κανονική διάρκεια). Ο Αμερικανός, Μαξ Ίρβινγκ με θητεία σε Ολυμπιακό και Υδραϊκό, με δυο γκολ ισοφάρισε για την Μπρέσια που πήρε το δίποντο στα πέναλτι.

Η επόμενη αγωνιστική (6/10): Μπρέσια – Νόβι Μπέογκραντ, Στεάουα Β. – Σαμπαντέλ.