Κόλιανιν: «Τα παιδιά κατάλαβαν ότι... δεν πάει άλλο»

Χρβόγε Κόλιανιν και Γιάννης Φουντούλης μίλησαν για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουγκ (16-15 πεν. / 12-12 κ.α.) στην πρεμιέρα του φετινού Champions League.

Κόλιανιν: «Τα παιδιά κατάλαβαν ότι... δεν πάει άλλο»

Χρβόγε Κόλιανιν: «Από την αρχή φάνηκε ότι ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν, όμως γενικότερα, η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Φάνηκε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Στη συνέχεια, τα παιδιά κατάλαβαν ότι "δεν πάει άλλο" και με δυο-τρεις άμυνες βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να κερδίσουμε στα πέναλτι».

Γιάννης Φουντούλης: «Φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που έχουμε. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Champions League, που έτυχε να είναι και το πρώτο επίσημο της σεζόν. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο, η Γιουγκ και είναι πολύ καλή ομάδα και είχε και αγώνες το προηγούμενο διάστημα, οπότε ήταν έτοιμη αγωνιστικά. Βρεθήκαμε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, βρεθήκαμε να κυνηγάμε, παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη στα πέναλτι. Κρατάμε, ότι δεν τα παρατήσαμε και μέχρι το τέλος παλέψαμε για τη νίκη».