Παγκόσμιο Κύπελλο: Έλαμψαν στην πρεμιέρα οι Μάρτον Βάμος, Τζούρο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού

Ο Μάρτον Βάμος του Ολυμπιακού και ο Τζούρο Ράντοβιτς που ανήκει στους νταμπλούχους Ελλάδας και παίζει ως δανεικός στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πόλο.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Έλαμψαν στην πρεμιέρα οι Μάρτον Βάμος, Τζούρο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού

Δυο πολίστες που ανήκουν στον Ολυμπιακό έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο πόλο ανδρών.

Ο αριστερόχειρας περιφερειακός, Μάρτον Βάμος στη νίκη της Ουγγαρίας επί της Γαλλίας με 10-6 είχε 3 γκολ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα και φυσικά πήρε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης, στην επιστροφή του στην εθνική ομάδας της χώρας του, αφού είχε χάσει το Ευρωπαϊκό στο Σπλιτ λόγω επέμβασης στα μάτια.



Ακόμη πιο δυναμική η επιστροφή του Τζούρο Ράντοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος, επίσης αριστερόχειρας, ήταν εκτός για 1,5 χρόνο λόγω τιμωρίας. Επέστρεψε και στην πρώτη συμμετοχή με το Μαυροβούνιο ύστερα από δυο χρόνια είχε 4 γκολ, 2 ασίστ και ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με αντίπαλο τη Γεωργία γράφοντας το 13-12 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Μάλιστα ο Ράντοβιτς είχε και 7 κλεψίματα!

Θυμίζουμε πως ο Ράντοβιτς στις αρχές Νοεμβρίου του 2021 είχε τιμωρηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η τιμωρία του έληξε και πλέον παίζει στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι (από εκεί τον αγόρασε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2021) μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφού και ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν θα χωρούσε στο ρόστερ της φετινής ομάδας του Πειραιά.