Γενηδουνιάς: «Νικήσαμε μέσω της άμυνάς μας, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης για το LEN Champions League, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της ομάδας του Πειραιά για τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

Γενηδουνιάς: «Νικήσαμε μέσω της άμυνάς μας, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο final 8 του Champions League,πραγματοποίησε η ομάδα η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Με «όπλο» την άμυνα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν εκτός έδρας με 14-6 του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντίνος Γενηδουνιάς σχολίασε την αναμέτρηση, εκφράζοντας παράλληλα τα συλληπτήρια των «ερυθρόλευκων» στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σε μια μαύρη και περίεργη μέρα για τη χώρα μας κληθήκαμε εν τελεί να κάνουμε τη δουλειά μας και να παίξουμε. Παρόλο το περίεργο κλίμα της ημέρας που επικρατούσε, καταφέραμε μέσω της άμυνας μας να πάρουμε μια άνετη νίκη. Στην επίθεση βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και πήραμε μια διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Να εκφράσω εκ μέρους όλης της ομάδας του Ολυμπιακού, τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και φίλους των θυμάτων».