Len Champions League: Sold out το Ματαρό - Ολυμπιακός

Στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός με στόχο αύριο Σάββατο (25/2) την ανατροπή και την πρόκριση στο Final 4 του Len Champions League. Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια από τους φίλους της Ματαρό.

Len Champions League: Sold out το Ματαρό - Ολυμπιακός

Επί ισπανικού εδάφους ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό (25/2) επαναληπτικό με αντίπαλο τη Ματαρό για την προημιτελική φάση του Champions League.

Στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά, η ομάδα του Ντανιέλ Μπαγιάρτ κέρδισε 11-9 και φυσικά έχει το προβάδισμα αλλά οι πρωταθλήτριες Ευρώπης είναι έτοιμες για όλα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η διεθνής περιφερειακή Νικόλ Ελευθεριάδου: «Όλη τη χρονιά προπονούμαστε και δουλεύουμε σκληρά, για να παίξουμε αγώνες τέτοιους, όπως αυτός με την Ματαρό. Θα πάμε στην Ισπανία, για να παλέψουμε. Θέλουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να είμαστε εμείς αυτές που θα πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ φορ. Είμαι αισιόδοξη, ότι η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω, ότι η ομάδα μας θα δείξει το καλύτερο της πρόσωπο φέτος απέναντι στη Ματαρό».

Ξεσηκωμός επικρατεί και στις τάξεις της Ματαρό. Όλοι γνωρίζουν πως έχουν μπροστά τους μια ευκαιρία – μετά το 9-11 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά – να αφήσουν εκτός Final 4 την πρωταθλήτρια Ευρώπης και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Φυσικά και δεν είναι εύκολο αλλά η Ματαρό είναι εξαιρετική ομάδα και θα έχει και την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων της, αφού όπως δήλωσε και ο προπονητής, Ντανιέλ Μπαγιάρτ, «τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από την Τρίτη».

Ο προπονητής της Ματαρό για τη νίκη στον πρώτο αγώνα και τη ρεβάνς σημείωσε: «Η νίκη μας στον Πειραιά ανήκει στο παρελθόν. Το παιχνίδι του Σαββάτου έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Ποτέ δεν ξέρεις τι ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν από αυτό το δεύτερο ματς».

Η Ματαρό την περασμένη Κυριακή έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Σαμπαντέλ, ωστόσο όπως είπε και ο Μπαγιάρτ: «Κάνουμε απίστευτα πράγματα, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις, όπως θα συμβεί με τον Ολυμπιακό, που έχει κατακτήσει δύο φορές συνεχόμενες το Champions League. Για να τους κερδίσεις πρέπει να κάνεις ένα εξαιρετικό παιχνίδι και όχι να έχουμε εμφάνιση ανάλογη με εκείνη της τρίτης περιόδου απέναντι στη Σαμπαντέλ».

Ο Μπαγιάρτ στάθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, γιατί η Ματαρό, ενώ ήταν μπροστά με 4-2, δέχθηκε ένα 4-0 σερί και ουσιαστικά εκεί κρίθηκαν τα πάντα.