Ολυμπιακός: Ο Τζούρο Ράντοβιτς επέστρεψε ύστερα από 15 μήνες με το σκουφάκι της Γιαντράν

Ο Τζούρο Ράντοβιτς, δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι, 15 μήνες μετά την τιμωρία του επέστρεψε στις πισίνες. Πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ.

Ολυμπιακός: Ο Τζούρο Ράντοβιτς επέστρεψε ύστερα από 15 μήνες με το σκουφάκι της Γιαντράν

Ιδιαίτερη η βραδιά για τον Τζούρο Ράντοβιτς. Ο διεθνής Μαυροβούνιος άσος ύστερα από 15 μήνες επέστρεψε στη δράση και έπαιξε σε επίσημο ματς.

Ο Ράντοβιτς, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι για το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας στην ήττα της ομάδας του με 13-10 από τη Νόβι Μπέογκραντ πέτυχε 2 γκολ, στον όμιλο του Ντουμπρόβνικ. Για τους νικητές σκόραραν οι δικοί μας, Άγγελος Βλαχόπουλος (1) και Δημήτρης Σκουμπάκης (1).

Θυμίζουμε πως ο Ράντοβιτς στις αρχές Νοεμβρίου του 2021 είχε τιμωρηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η τιμωρία του έληξε και πλέον θα παίζει στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι (από εκεί τον αγόρασε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2021) μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφού και ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν θα χωρούσε στο ρόστερ της φετινής ομάδας του Πειραιά.