Len Champions League: Τρίτος ο Ολυμπιακός, τέταρτη η Βουλιαγμένη

Προ Ρέκο και Μπαρτσελονέτα συνεχίζουν χέρι – χέρι στην κορυφή του Α’ ομίλου στο Len Champions League. Τρίτος ο Ολυμπιακός, τέταρτη η Βουλιαγμένη.

Len Champions League: Τρίτος ο Ολυμπιακός, τέταρτη η Βουλιαγμένη

Προ Ρέκο και Μπαρτσελονέτα παρέμειναν στην κορυφή του Α’ Ομίλου στο Champions League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης συνέτριψαν 20-5 την ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας ενώ η Μπαρτσελονέτα κέρδισε δύσκολα 8-6 τη Γιαντράν Σπλιτ.

Έτσι ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία (10-10) στο Κραγκούγεβατς… έπεσε στην τρίτη θέση ενώ η Βουλιαγμένη μετά το 10-9 κόντρα στο Αννόβερο εδραιώθηκε στην 4η θέση και απομακρύνθηκε από Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς και Γιαντράν Σπλιτ.

Για αυτό το γκολ του Φιλίποβιτς στο Κραγκούγεβατς, μάλλον το πανηγύρισαν περισσότερο στον Λαιμό, αφού έτσι οι Σέρβοι δεν πήραν το τρίποντο και έμειναν πιο πίσω από τη Βουλιαγμένη.

Η Βαθμολογία (σε 8 αγώνες): 1. Προ Ρέκο 21, 2. Μπαρτσελονέτα 21, 3. Ολυμπιακός 19, 4. Βουλιαγμένη 13, 5. Ραντνίτσκι 9, 6. Γιαντράν Σπλιτ 7, 7. Αννόβερο 3, 8. Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Τα αποτελέσματα: Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς – Ολυμπιακός 10-10, Προ Ρέκο - Ντιναμό Τιφλίδας 20-5, Βουλιαγμένη – Αννόβερο 10-9, Μπαρτσελονέτα - Γιαντράν Σπλιτ 8-6.