Βουλιαγμένη – Αννόβερο 10-9: Βήμα πρόκρισης για τον ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη κέρδισε 10-9 το Αννόβερο για την 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Champions League και παραμένει στην 4η θέση που οδηγεί στο final 8 του Βελιγραδίου.

Βουλιαγμένη – Αννόβερο 10-9: Βήμα πρόκρισης για τον ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη μπήκε καλά είχε το προβάδισμα αλλά η άμυνά της είχε ζητήματα. Δέχθηκε αρκετά και εύκολα γκολ από τους έμπειρους παίκτες της γερμανικής ομάδας και έτσι το Αννόβερο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο όχι μόνο γύρισε τον αγώνα αλλά πέρασε και μπροστά με δύο γκολ διαφορά (4-6, 5-7, 6-8).

Ο τεχνικός του ΝΟΒ, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στον αγώνα τον νεαρό Ανδρεάδη στη θέση του έμπειρου Τζωρτζάτου, ο οποίος δεν ήταν καλός κάτω από τα γκολπόστ και ο «μικρός» δικαίωσε τον Σέρβο τεχνικό.

Κατέβασε ρολά ο Ανδρεάδης, στην επίθεση η Βουλιαγμένη βρήκε λύσεις στο τρίτο οκτάλεπτο και ισοφάρισε 9-9, αν και ήταν πίσω με 9-7 στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ο Παπασηφάκης 3.57 πριν από το τέλος του αγώνα με γκολ από την περιφέρεια έγραψε το 10-9 για τον ΝΟΒ που κράτησε μέχρι το τέλος.

Η Βουλιαγμένη μετά το 10-9 είναι πλέον στο +6 από τη Γιαντράν Σπλιτ που έχασε από την Μπαρτσελονέτα 8-6 και στο +5 από τη Ραντνίτσκι που παίζει στις 21.30 με τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-5, 3-1, 1-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετς, Κόρουσιτς, Σίπερ, Φρόρεϊχ, Σούτζε 1, Ράντοβιτς 1, Λόζινα 1, Μάτσαν, Χέλσχοφ, Γκάνσεν, Μπένιτς 4, Μπάσιτς 2, Μπένκε.