Τσίριτς: «Μπορούμε να περάσουμε, δεν θέλω να βλέπω τα κεφάλια κάτω»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς αναφέρθηκε στην ήττα από τη Ματαρό και ξεκαθάρισε πως μπορεί η ομάδα του να το γυρίσει στη ρεβάνς.

Τσίριτς: «Μπορούμε να περάσουμε, δεν θέλω να βλέπω τα κεφάλια κάτω»

Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Αλεξάνταρ Τσίριτς τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ματαρό. Εμείς, κάναμε πολλά λάθη. Το παίρνω πάνω μου, αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν θέλω να βλέπω τα κεφάλια κάτω, θα αναλύσουμε τι συνέβη. Δεν είχαμε ενέργεια στην επίθεση μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά και να κερδίσουμε. Μπορούμε, όμως, στην Ισπανία να το γυρίσουμε και να περάσουμε».

Η διεθνής Ελευθερία Πλευρίτου από την πλευρά της τόνισε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ άσχημα, πρώτα επιθετικά. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρώμε γκολ στην άμυνα. Η επίθεση δεν έβγαινε καθόλου, πήρε το προβάδισμα η Ματαρό. Είναι κάτι που εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει, γιατί σχεδόν πάντα ήμασταν μπροστά ή κοντά στο σκορ, οπότε σίγουρα βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, τα δύο γκολ δεν λένε κάτι, έχουμε ρεβάνς στις 25/2, φυσικά και θα το παλέψουμε, το ξέρουμε ότι μπορούμε και θα δώσουμε το 100% εκεί».