Len Champions League: Στα ημιτελικά τρεις ομάδες από τον όμιλο του Ολυμπιακού!

Το fosonline.gr δεν χαρακτήρισε τυχαία «όμιλο του θανάτου» αυτόν στον οποίο συμμετείχε ο Ολυμπιακός στο δρόμο προς του final 8 του Len Champions League.

Len Champions League: Στα ημιτελικά τρεις ομάδες από τον όμιλο του Ολυμπιακού!

Είναι ενδεικτικό ότι τρεις ομάδες από τον όμιλο των πρωταθλητών Ελλάδας θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης: η Νόβιο Μπέογκραντ, η Φερεντσβάρος και η Μπρέσια!

Η μοναδική από τον όμιλο του Ολυμπιακού που δεν θα βρίσκεται στα ημιτελικά, είναι η Μπαρτσελονέτα, η οποία αποκλείστηκε στο παρά... 1.16 και μάλιστα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Η Νόβι Μπέογκραντ του Άγγελου Βλαχόπουλου κέρδισε 16-10 στον προημιτελικό τη Μαρσέιγ και θα παίξει την Παρασκευή (3/6, 19.30) με την Μπρέσια.

Η Φερεντσβάρος επικράτησε 14-13 της Γιουγκ και προκρίθηκε στον ημιτελικό, όπου και θα αναμετρηθεί με την Προ Ρέκο.

Η Μπρέσια επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κερδίζοντας εύκολα 12-5 στον πρώτο προημιτελικό του Final 8 το Ανόβερο.

Με γκολ του Ούγγρου Ζαλάνκι, 1.16 για το τέλος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο επικράτησε 11-10 της Μπαρτσελονέτα σε έναν συγκλονιστικό προημιτελικό στο Final 8 του LEN Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι εξ αρχής το έργο του Ολυμπιακού ήταν δύσκολο, παρότι τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει τους Έλληνες φιλάθλους σε ευρωπαϊκούς θριάμβους.