Βλάχος: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Φερεντσβάρος δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Υποδέχεται (20/4, 16.45) τη Νόβι Μπέογκραντ, θέλει τη νίκη και θα περιμένει.

Βλάχος: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Βουλιαγμένη, έχει καλή ψυχολογία και στον τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν θέλει φυσικά να πάρει τη νίκη.

«Η κατάσταση που διαμορφώθηκε στον όμιλο μετά την ήττα μας από τη Φερεντσβάρος δεν μας ικανοποιεί, αφού η παρουσία μας στο Βελιγράδι δεν είναι πλέον στα χέρια μας, αν και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και παλεύει πάντα για τη διάκριση. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε ακόμα για την παρουσία μας στο Βελιγράδι» είπε ο «καπετάνιος» Θοδωρής Βλάχος για τον αγώνα με τη Νόβι Μπέογκραντ για την 13η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Ο διεθνής περιφερειακός Ντίνος Γενηδουνιάς τόνισε από την πλευρά του: «Μετά το τελευταίο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος η πρόκριση στο φάιναλ 8 δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε δύο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια, κυνηγώντας όσες ευκαιρίες μπορούμε. Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση».