Τσίριτς: «Ευχαριστώ τον Χάρη, αυτός τα ξεκίνησε όλα»

Τεράστια προσωπικότητα της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, ο Αλεξάνταρ Τσίριτς. Αμέσως μετά το τέλος του τελικού δεν ξέχασε τον Χάρη Παυλίδη, τον δημιουργό του υπέροχου Ολυμπιακού. 

Τσίριτς: «Ευχαριστώ τον Χάρη, αυτός τα ξεκίνησε όλα»

Στον Χάρη Παυλίδη αφιέρωσε την κατάκτηση της Euroleague ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς.

«Καταρχάς, ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους ήταν δίπλα μας. Νομίζω, ήταν μία μεγάλη νίκη για όλους σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι από αυτά που μας αρέσει να βλέπουμε. Η Σαμπαντέλ έπαιξε συναρπαστικά στο χθεσινό παιχνίδι και σήμερα έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Τα κορίτσια μας ήταν πάρα πολύ καλά στην άμυνα, μας έλειψε λίγη ενέργεια σε μερικά σημεία, αλλά είναι λογικό με τέτοιου είδους άμυνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το σταφ και φυσικά, τον Χάρη Παυλίδη και τον Κώστα, γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που το ξεκίνησαν όλο αυτό, εγώ ήμουν απλώς εκείνος που το ολοκλήρωσε. Η νίκη είναι αφιερωμένη και σε αυτούς! Με αυτές τις αρχές που τους είχε δώσει ο Χάρης, δεν ήταν τόσο δύσκολο να συνεχίσω το έργο του και στο τέλος, βλέπουν όλοι πόσο καλή δουλειά έγινε με τα κορίτσια που κατάφεραν να κατακτήσουν τον ευρωπαϊκό τίτλο», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού που πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στο μεγάλο λιμάνι.

Έχει φυσικά μπροστά του το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.