Ποστερίβο: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όχι γιατί παίζει μπροστά στον κόσμο του»

Ο προπονητής της Πάντοβα, Στέφανο Ποστερίβο μίλησε στο fosonline.gr για τον τελικό της EuroLeague και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να σηκώσει το Ευρωπαϊκό

Ποστερίβο: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όχι γιατί παίζει μπροστά στον κόσμο του»

Φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague στο πόλο γυναικών είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον προπονητή της Πάντοβα Στέφανο Ποστερίβο. Ο κόουτς της Ιταλικής ομάδας, μιλώντας στο fosonline.gr μετά το τέλος του ημιτελικού με την Πάντοβα, δήλωσε απογοητευμένος γιατί η Πάντοβα δεν πέρασε στον τελικό.

«Δυστυχώς δεν περάσαμε στον τελικό για να παίξουμε απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο Ολυμπιακό, μπροστά σε αυτό το φανταστικό κοινό. Το θέλαμε πάρα πολύ», είπε ο Ποστερίβο.

Για τον ημιτελικό και την ήττα από τη Σαμπαντέλ, σημείωσε: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Το τρίτο οκτάλεπτο μας στοίχισε. Με αυτό το σκορ (9-3) ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε τον αγώνα. Η ομάδα ήταν εξαιρετική στο τέλος του αγώνα αλλά όλα κρίθηκαν στο τρίτο οκτάλεπτο».

Για τον μικρό τελικό με την Ουίπεστ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη. Θα δούμε. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, χωρίς άγχος».

Για τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαμπαντέλ, ο έμπειρος Ιταλός προπονητής δήλωσε: «Μεγάλος τελικός. Δύο δυνατές ομάδες. Πραγματικά δυνατές ομάδες με εξαιρετικές παίκτριες. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της διοργάνωσης, όχι γιατί παίζει μπροστά στον κόσμο του. Έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει την EuroLeague.

Είναι μια φανταστική ομάδα. Έχει τον κόσμο στο πλευρό του αλλά επαναλαμβάνω πως για εμένα είναι φαβορί γιατί είναι η καλύτερη ομάδα. Όπου κι αν γινόταν ο τελικός, θα ήταν φαβορί. Είναι έξτρα δύναμη αυτός ο κόσμος αλλά μιλάμε για μια φανταστική ομάδα».