Πάλμα: «Χαίρομαι που η διοργάνωση γίνεται στον Πειραιά!»

Τι δήλωσαν για τη διοργάνωση του Final-4 της LEN Euroleague γυναικών στον Πειραιά οι προπονητές Νταβίντ Πάλμα (Σαμπαντέλ) και Στέφανο Ποστερίβο (Πάντοβα).

Πάλμα: «Χαίρομαι που η διοργάνωση γίνεται στον Πειραιά!»

Η Σαμπαντέλ και η Πάντοβα θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 της LEN Euroleague που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3/4) στον Πειραιά, με την ισπανική ομάδα να θεωρείται το μεγάλο φαβορί απέναντι στις Ιταλίδες.

Για τον αγώνα του Σαββάτου (2/4, 19.00) μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων Στέφανο Ποστερίβο, Νταβίντ Πάλμα, όπως και οι αθλήτριες Λάουρα Τεάνι, Μάρτιε Κέουνινγκ. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Στέφανο Ποστερίβο (προπονητής Πάντοβα): «Καλησπέρα, είμαι χαρούμενος που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση και χαρούμενος επίσης που αυτό το Final-4 θα γίνει εδώ στην Αθήνα. Είναι πάντα ωραία όταν διοργανώνεται εδώ, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, έχω έρθει πολλές φορές και μου αρέσει και η διαμονή στην πόλη. Θέλουμε να παλέψουμε, παίζουμε κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, την Σαμπαντέλ, σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του κόσμου. Είμαι περήφανος που η ομάδα μας βρίσκεται εδώ, θα είναι δύσκολος ημιτελικός, αλλά έχουμε προετοιμαστεί και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Λάουρα Τεάνι (αρχηγός Πάντοβα): «Καλησπέρα κι από μένα, είμαι ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ και που θα πάρω μέρος εγώ και η ομάδα μου σε ένα Final-4, που είναι μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις στον κόσμο. Η Σαμπαντέλ, την οποία θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό, είναι μεγάλη αντίπαλος, έχουμε δουλέψουμε όμως και ανυπομονούμε για τη διεξαγωγή του αγώνα».

Νταβίντ Πάλμα (προπονητής Σαμπαντέλ): «Καλησπέρα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές, την οργανωτική επιτροπή, τον Ολυμπιακό, όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί η καλύτερη διοργάνωση πόλο στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που είμαστε εδώ, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι πρόκληση για εμάς που παίζουμε με την Πάντοβα. Έχουμε προετοιμαστεί για τον αγώνα και κάθε δυσκολία, είμαι χαρούμενος που η διοργάνωση γίνεται εδώ στον Πειραιά. Θα υπάρχει σίγουρα υπέροχη ατμόσφαιρα, με θερμούς οπαδούς και πραγματικά, ανυπομονώ για τα παιχνίδια».

Μάρτιε Κέουνινγκ (πολίστρια Σαμπαντέλ): «Είμαστε ενθουσιασμένες που βρισκόμαστε εδώ, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Πέρυσι, δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος μπορούμε και ανυπομονώ για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου».