Εθνικός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού της Τετάρτης (30/3)

Ο Εθνικός υποδέχεται την Ντουναϊσβάρος την Τετάρτη (30/3, 20.00) στον δεύτερο τελικό του LEN Trophy στις γυναίκες. Η ενημέρωση για τα εισιτήρια.

Εθνικός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού της Τετάρτης (30/3)

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού για τον επαναληπτικό με αντίπαλο την Ντουναϊσβάρος την Τετάρτη (30/3, 20.00) στον Πειραιά, στο κλειστό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

«Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» την Τετάρτη, 30/3, όσο νωρίτερα γίνεται από την προγραμματισμένη ώρα του ευρωπαϊκού τελικού (20:00), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για τον ευρωπαϊκό τελικό της Τετάρτης, ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού για τον δεύτερο τελικό κόντρα στη Ντουναϊσβάρος το βράδυ (20.00) της Τετάρτης (30/3) στον Πειραιά.

Θυμίζουμε πως ο Εθνικός στον πρώτο τελικό στην Ουγγαρία κέρδισε με 12-8 και βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου.