LEN EuroLeague: Στις 2-3/4 το Final 4 στον Πειραιά

Η LEN ανακοίνωσε νωρίς το απόγευμα πως το Final 4 της EuroLeague στο πόλο γυναικών θα διεξαχθεί στον Πειραιά 1-2/4, ωστόσο έχουμε μια μικρή αλλαγή στις ημερομηνίες αφού η τελική φάση θα διεξαχθεί 2-3/4!

LEN EuroLeague: Στις 2-3/4 το Final 4 στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα για τη διεξαγωγή του Final 4 της EuroLeague στο πόλο γυναικών στον Πειραιά. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναφέρει στη δική της ενημέρωση πως η τελική φάση θα διεξαχθεί 1-2/4, ωστόσο τα ματς θα γίνουν 2-3/4 και λογικά θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από τη LEN.

«Στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο θα πραγματοποιηθεί το Final 4 της Εuroleague το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου με τον Ολυμπιακό να αναλαμβάνει την ευθύνη της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στον Πειραιά, από τη LEN.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν το στέμμα που κατέκτησαν πέρσι στη Βουδαπέστη, εντός έδρας διεκδικώντας την back 2 back κατάκτηση, με το Final 4 της κορυφαίας διοργάνωσης να επιστρέφει μετά το 2015, στον Πειραιά, όταν ο Θρύλος είχε φτάσει για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας τότε το δεύτερο από τα πέντε ευρωπαϊκά, μετά το LEN Trophy.

Σάββατο 2 Απριλίου

Ολυμπιακός-Ουίπεστ

Σαμπαντέλ-Πάντοβα

Κυριακή 3 Απριλίου

Μικρός Τελικός

Μεγάλος Τελικός», αναφέρει ο Ολυμπιακός στην ενημέρωσή του.