Βλάχος: «Επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη επί της Γιαντράν Σπλιτ είπε πως η ομάδα του πήρε ένα πολύτιμο αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Οι δηλώσεις του πρώτου σκόρερ Ντίνου Γενηδουνιά.  

Βλάχος: «Επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος είπε: «Κάναμε με νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ, σε ένα σημείο πέντε αγώνων πριν το τέλος του ομίλου, που δεν χωράνε λάθη. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό και περιμέναμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όμως ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και από το πρώτο οκτάλεπτο επικρατήσαμε, επιβάλαμε το δικό μας ρυθμό, ήμασταν μπροστά στο σκορ και καταφέραμε να κάνουμε μία νίκη, η οποία θα μας χρησιμεύσει σίγουρα για την πρόκριση μας στο Final-8 του Champions League».

Ο εξαιρετικός Ντίνος Γενηδουνιάς σημείωσε: «Πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια και την πρόκριση. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά. Έχουμε ένα μήνα και κάτι μέχρι τον επόμενο αγώνα με την Μπαρτσελονέτα, θα προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα, για να εμφανιστούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι».