Len Champions League: Μόνος τρίτος ο Ολυμπιακός αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει (vids)

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στο Σπλιτ είναι μόνος τρίτος στον Α’ όμιλο αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Τα αποτελέσματα τη 10ης αγωνιστικής, η επόμενη κρίσιμη στροφή και η βαθμολογία.

Len Champions League: Μόνος τρίτος ο Ολυμπιακός αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει (vids)

Τίποτα δεν έχει τελειώσει στον όμιλο…θανάτου του Ολυμπιακού στο LEN Champions League, όπου σίγουρα μια μεγάλη ομάδα θα μείνει εκτός final 8.

Ο Ολυμπιακός είναι μόνος τρίτος στον Α’ όμιλο μετά τη νίκη επί της Γιαντράν Σπλιτ αλλά…

Η Μπαρτσελονέτα μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Φερεντσβάρος σε…περίπατο (17-7 μέσα στη Βουδαπέστη) και περιμένει τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική στη Βαρκελώνη (30/3).

Ματς κλειδί για τη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να μην θέλει πάση θυσία να χάσει, την ίδια ημέρα που η Φερεντσβάρος θα παίζει εκτός έδρας με τη Νόβι Μπέογκραντ που κέρδισε μέσα στην Μπρέσια την Τετάρτη (23/3) με 16-13. Είναι στη δεύτερη θέση η Νόβι αλλά έχει σίγουρη θέση για το final 8 ως διοργανώτρια. Βέβαια μετράει η θέση που θα καταλάβει για τα…σταυρώματα αφού όλοι θέλουν να αποφύγουν την Προ Ρέκο που είναι στον άλλο όμιλο.

Τέλος η Ραντνίτσκι κέρδισε την ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας με 17-13.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες): Μπρέσια 23, Νόβι Μπέογκραντ 20, Ολυμπιακός 19, Μπαρτσελονέτα 17, Φερεντσβάρος 16, Ραντνίτσκι 10, Γιαντράν Σπλιτ 9, Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Γίνεται αντιληπτό πως την επόμενη αγωνιστική (30/3), τα παιχνίδια Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός και Νόβι Μπέογκραντ – Φερεντσβάρος είναι όλα τα λεφτά.

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός μετά την Μπαρτσελονέτα, θα παίξει στον Πειραιά με Φερεντσβάρος και Νόβι Μπέογκραντ και τελευταίο αγωνιστική με την ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας.