Ολυμπιακός: «Τελικός» στο Σπλιτ κόντρα στη Γιαντράν

Κομβικό ματς για τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (23/2, 20.00) στο Σπλιτ κόντρα στη Γιαντράν για τη φάση των ομίλων του Len Champions League. 

Ολυμπιακός: «Τελικός» στο Σπλιτ κόντρα στη Γιαντράν

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά το «διπλό» (9-12) στον Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Την Τετάρτη (23/2) στις 20:00 (ΕΡΤ SPORTS), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Γιαντράν Σπλιτ στην Κροατία, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Κρίσιμο ματς. «Τελικός» θα λέγαμε. Η ομάδα του Πειραιά θέλει πάση θυσία το «διπλό» στο Σπλιτ, με τη Γιαντράν του Μίλε Σμόντλακα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Δηλώσεις:

Θοδωρής Βλάχος: «Όσο λιγότερα παιχνίδια απομένουν ως το τέλος της φάσης των ομίλων για την πρόκριση στο Final-8, τόσο η ανάγκη για νίκη σε κάθε παιχνίδι, πλέον, είναι επιτακτική. Οι δύο τελευταίες ήττες μας έφεραν σε διαφορετική θέση και, πλέον, πρέπει αμέσως να επιστρέψουμε σε καλές εμφανίσεις και σε θετικά αποτελέσματα. Ξέρουμε, ότι στο Σπλιτ θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και χρειαζόμαστε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Άντρο Μπούσλιε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, κόντρα σε μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».