Σμόντλακα: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Ο Μίλε Σμόντλακα, ο προπονητής της Γιαντράν Σπλιτ μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/2, 20.00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Κροατία για το Len Champions League. 

Σμόντλακα: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Μίλε Σμόντλακα. Ο Κροάτης προπονητής της Γιαντράν Σπλιτ είπε για το ματς της Τετάρτης (23/2, 20.00) στο Σπλιτ.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ερχόμαστε από δύο μεγάλες νίκες στη σειρά. Πρώτα κόντρα στη Φερεντσβάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα κερδίσαμε τη Γιουγκ στο κροατικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία δυνατή ομάδα, μία από τις καλύτερες στον κόσμο και ένα εκ των φαβορί για τον ευρωπαϊκό τίτλο. Στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον τους δεν ήμασταν στην καλύτερη φόρμα μας, αλλά τώρα, μπροστά στο κοινό μας, μπορούμε να τα πάμε καλύτερα» τόνισε ο προπονητής της Γιαντράν Σπλιτ, Μίλε Σμόντλακα, ο σπουδαίος φουνταριστός του παρελθόντος, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σκληρή ομάδα ικανή για το καλύτερο, όπως έδειξε στα τελευταία της παιχνίδια.

Ο αμυντικός της Γιαντράν Μαρίν Ντελίτς από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη κόντρα στη Γιουγκ για το πρωτάθλημα Κροατίας. Δουλέψαμε για το παιχνίδι μία εβδομάδα. Ο Καρκόφ έκανε σπουδαίο παιχνίδι, σημείωσε έξι γκολ. Έτσι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και τον Ολυμπιακό. Είναι το φαβορί στα χαρτιά, αλλά πιστεύουμε στη δύναμή μας και ελπίζουμε να πάρουμε μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι».