Len Champions League: Τρίτος μαζί με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός, πλησίασε η Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπρέσια στον Πειραιά και τα αποτελέσματα της Τετάρτης (9/2) στον Α’ όμιλο, είναι τρίτος μαζί με τη Φερεντσβάρος ενώ πλησίασε η Μπαρτσελονέτα

Len Champions League: Τρίτος μαζί με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός, πλησίασε η Μπαρτσελονέτα

«Φωτιά» πήρε ο όμιλος…θανάτου του Ολυμπιακού στο Len Champions League. Tην Τετάρτη (9/2) τα αποτελέσματα…οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση μαζί με τη Φερεντσβάρος, ενώ πλησίασε η Μπαρτσελονέτα!

Η Φερεντσβάρος έχασε 9-7 από τη Γιαντράν στο Σπλιτ, εκεί όπου θα παίξει ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική και έτσι παρέμεινε στους 16 βαθμούς μαζί με τους Πειραιώτες. Θυμίζουμε στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός πήρε βαθμό στη Βουδαπέστη και στον β’ γύρο περιμένει τους «πράσινους» στον Πειραιά.

Η Μπαρτσελονέτα τώρα πλησίασε στους δύο βαθμούς! Οι Καταλανοί κέρδισαν εύκολα στη Σερβία τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς (9-3) εκεί όπου την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει ο Ολυμπιακός.

Έτσι οι Ισπανοί πλησίασαν στους δύο βαθμούς και σε δύο αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει στη Βαρκελώνη.

Είπαμε πως ο νταμπλούχος Ελλάδας μετά τις δύο σερί ήττες…έμπλεξε αλλά το καλό είναι πως η Φερεντσβάρος έχασε στην Κροατία.

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να κερδίσουν στην Κροατία την επόμενη αγωνιστική τη Γιαντράν, την ίδια ώρα που στη Βουδαπέστη θα έχουμε το ντέρμπι Φερεντσβάρος – Μπαρτσελονέτα.

Η Νόβι Μπέογκραντ που έχει σίγουρα θέση στο final 8 αλλά θέλει να αποφύγει την τέταρτη θέση για να μην παίξει στον προημιτελικό με την Προ Ρέκο που θα είναι πρώτη στον Β’ όμιλο, κέρδισε την αδύναμη Ντιναμό Τιφλίδας (19-7).

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες): Μπρέσια 23, Νόβι Μπέογκραντ 17, Φερεντσβάρος 16, Ολυμπιακός 16, Μπαρτσελονέτα 14, Γιαντράν Σπλιτ 9, Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς 7, Ντιναμό Τιφλίδας 0.