Ραντνίτσκι – Ολυμπιακός: Βλάχος: «Ταλαιπωρία αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Κραγκούγιεβατς και αργά το βράδυ της Τρίτης (25/1), έκανε ένα χαλάρωμα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (26/1, 21.30) με τη Ραντνίτσκι. Οι δηλώσεις των Βλάχου, Γενηδουνιά

Ραντνίτσκι – Ολυμπιακός: Βλάχος: «Ταλαιπωρία αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ύστερα από απίστευτη ταλαιπωρία και ένα... ατελείωτο ταξίδι, η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης, στο Κραγκούγιεβατς, εκεί όπου την Τετάρτη στις 21:30 (ΕΡΤ Sports) αντιμετωπίζει την Ραντνίτσκι, για την 8η αγωνιστική του LEN Champions League, με στόχο μία ακόμη νίκη.

Μετά την επικράτηση (11-7) επί της πρωταθλήτριας Σερβίας στον Πειραιά, στην προηγούμενη «στροφή» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να ξεπεράσουν την κούραση από το ταξίδι τους για Σερβία, να πανηγυρίσουν την έκτη τους νίκη στον όμιλο και να παραμείνουν σε τροχιά πρώτης θέσης, στο δρόμο για το Final-8.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Νίκος Γκίλλας, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γούβης, Γιώργος Δερβίσης, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φιλίπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς.

Δηλώσεις:

Θοδωρής Βλάχος: «Το παιχνίδι στο Κραγκούγιεβατς με την Ραντνίτσκι είναι πολυ σημαντικό, ιδίως για την ομάδα μας, ώστε να μείνουμε σε τροχιά πρόκρισης και ψηλά στην βαθμολογία του ομίλου. Η διαχείριση του αγώνα από εμάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ προσεκτικό και αποφασιστικό παιχνίδι, με σεβασμό πάντα στην δυναμική του αντιπάλου στην έδρα του. Η ομάδα μας βίωσε μια πρωτοφανή ταλαιπωρία, πριν από ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, η οποία μας καταπόνησε όλους και δημιούργησε πρόβλημα στην προετοιμασία μας, ωστόσο θα τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με τη νίκη από τη Σερβία».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Είναι ο πρώτος αγώνας του δεύτερου γύρου, που πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Η Ραντνίντσκι δείχνει ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και καλούμαστε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, που μέσα στην έδρα της θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Εμείς δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε πολλές προπονήσεις όλοι μαζί, λόγω των Εθνικών ομάδων, ωστόσο είμαι σίγουρος, ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και θα παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση από την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώσαμε αυτές τις δυο ημέρες με τα εμπόδια που συναντήσαμε στο ταξίδι μας, λόγω της κακοκαιρίας στη χώρα μας».