Ολυμπιακός: Πέταξε για Βελιγράδι μέσω Ζυρίχης

Ο Ολυμπιακός με ενέργειες της διοίκησης κατάφερε να πετάξει το πρωί της Τρίτης (25/1) για το Βελιγράδι μέσω Ζυρίχης. Την Τετάρτη (26/1) το βράδυ (9.30) το ματς με τη Ραντνίτσκι

Ολυμπιακός: Πέταξε για Βελιγράδι μέσω Ζυρίχης

Ο Ολυμπιακός πέταξε τελικά για το Βελιγράδι, εκεί όπου την Τετάρτη (26/1) το βράδυ (21.30) θα παίξει με την πρωταθλήτρια Σερβίας, Ραντνίτσκι για τη φάση των ομίλων του LEN Champions League.

Για την ακρίβεια η ομάδα του Πειραιά πέταξε για Βελιγράδι μέσω Ζυρίχης με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να δίνει τη λύση, βρίσκοντας πτήση για το πρωί της Τρίτης (25/1).

Η αποστολή που ταλαιπωρήθηκε απίστευτα τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας, το βράδυ της ίδιας μέρας κατάφερε με ενέργειες της διοίκησης του Ολυμπιακού να απεγκλωβιστεί από το αεροδρόμιο. Διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και το πρωί της Τρίτης (25/1) πέταξε για Ζυρίχη και από Βελιγράδι, απ’ όπου οδικώς θα μεταβεί στο Κραγκούγιεβατς για το ματς με τη Ραντνίτσκι το βράδυ της Τετάρτης (26/1). Απίστευτη ταλαιπωρία για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα για τη φάση των ομίλων του LEN Champions League.