LEN Champions League: Στη… σκιά του κορονοϊού - Τα άλλα ματς του ομίλου του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Πειραιά τη Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, την Τρίτη (11/1, 17.30). Τα άλλα ματς του Α’ ομίλου και η βαθμολογία

LEN Champions League: Στη… σκιά του κορονοϊού - Τα άλλα ματς του ομίλου του Ολυμπιακού

Για τον όμιλο (Α’) του Ολυμπιακού σήμερα Τρίτη έχουμε άλλα τρία παιχνίδια. Φυσικά το ντέρμπι είναι στη Βαρκελώνη εκεί όπου η Μπαρτσελονέτα φιλοξενεί τη Νόβι Μπέογκραντ που ξεκίνησε το καλοκαίρι ως… ντριμ τιμ, δεν έχει καλά αποτελέσματα και υπάρχουν δημοσιεύματα στη Σερβία για αποχώρηση του προπονητή Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς. Μάλιστα για την ομάδα του Άγγελου Βλαχόπουλου ακούστηκε και το όνομα του Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς, ο οποίος όμως έχει ανανεώσει με το Μαυροβούνιο μέχρι και το 2024 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και του Ούγγρου Μπαλάζ Βίντσε.

Από εκεί και πέρα στην Ιταλία η Μπρέσια υποδέχεται τη Γιαντράν Σπλιτ με τις δυο ομάδες να έχουν… χτυπηθεί από τον κορονοϊό και κανείς δεν ξέρει πόσοι και ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Η ΛΕΝ είναι ενήμερη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβολής των αγώνων. Το πρόγραμμα είναι… φορτωμένο λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα γίνει τον Μάιο. Σαν έξτρα μέτρο πάρθηκε η απόφαση και ανήμερα του ματς να γίνονται rapid test, ενώ διατηρούνται τα PCR που γίνονται μια μέρα πριν από την αναμέτρηση. Να σημειώσουμε εδώ πως στην Ιταλία πάρθηκε απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος για έναν μήνα. Θα έχουμε σπριντ ξανά στην Ιταλία, σε άνδρες και γυναίκες, στις 12 Φεβρουαρίου.

Τέλος, η Φερεντσβάρος αναμένεται να έχει εύκολο έργο με αντίπαλο την Ντιναμό Τιφλίδας.

Το σημερινό πρόγραμμα (11/1): Μπαρτσελονέτα – Νόβι Μπέογκραντ (21.15),Ολυμπιακός - Ραντνίτσκι (17.30), Μπρέσια - Γιαντράν Σπλιτ (21.30), Ντιναμό Τιφλίδας – Φερεντσβάρος (17.00).

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες): 1. Μπρέσια 14, 2. Ολυμπιακός 13, 3. Μπαρτσελονέτα 10, 4. Φερεντσβάρος 10, 5. Νόβι 10, 6. Γιαντράν Σπλιτ 6, 7. Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς 4, 8. Ντιναμό Τιφλίδας 0.