Ιταλία: «Λουκέτο» στα πρωταθλήματα πόλο για έναν μήνα!

Για έναν μήνα περίπου σταματάνε τα πρωταθλήματα πόλο στην Ιταλία! Στις 12 Φεβρουαρίου το επόμενο σπριντ. 

Ιταλία: «Λουκέτο» στα πρωταθλήματα πόλο για έναν μήνα!

Είναι οριστικό. Στην Ιταλία, η ομοσπονδία πήρε την απόφαση να σταματήσει όλα τα πρωταθλήματα πόλο για έναν μήνα! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν προγραμματισμένες συνολικά 19 αναμετρήσεις για τις δύο πρώτες κατηγορίες στους άνδρες, ωστόσο έγιναν μόλις τρεις αγώνες. Είχαμε 16 αναβολές λόγω κορονοϊού.

Έτσι η Ιταλική ομοσπονδία πήρε την απόφαση να αναβάλει όλα πρωταθλήματα για περίπου έναν μήνα. Το πρωτάθλημα γυναικών, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 του μήνα αλλά φυσικά δεν θα ξεκινήσει.

Στην Ιταλία αναζητούν φόρμουλα τώρα για το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν και τo πρωτάθλημα στους άνδρες. Είναι δεδομένο πως θα έχουμε αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής.

Η αναβολή του πρωταθλήματος, είναι μια απόφαση που επηρεάζει και τον όμιλο του Ολυμπιακού, εκεί όπου βρίσκεται η πρωτοπόρος Μπρέσια που δεν έχει ήττα στον Α’ Όμιλο.

Ο Ολυμπιακός πριν από τα Χριστούγεννα, ηττήθηκε στην Ιταλία και…έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου ενώ θα φιλοξενήσει την Μπρέσια για τον β’ γύρο της διοργάνωσης στις 9 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως η Μπρέσια δεν θα έχει ρυθμό αγωνιστικό εκείνη την περίοδο αφού είναι άγνωστο το πότε μέσα στον Φλεβάρη θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Γενικότερα, η Μπρέσια μπαίνει σε έναν δύσκολο μήνα αφού θα έχει ματς μόνο στην Ευρώπη και όχι στην Ιταλία.