LEN Euroleague: Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό, Εθνικό - Στην Αθήνα η κλήρωση το Σάββατο (18/12)

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και ο Εθνικός περιμένουν με αγωνία την κλήρωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/12) στην Αθήνα, στο περιθώριο του τελικού του Super Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κίνεφ Κίρισι. Οι πιθανοί αντίπαλοι.

LEN Euroleague: Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό, Εθνικό - Στην Αθήνα η κλήρωση το Σάββατο (18/12)

Ο Ολυμπιακός ως πρώτος αποφεύγει τους πρώτους των άλλων τριών ομίλων ενώ δεν μπορεί να κληρωθεί και με τον Εθνικό, γιατί ήταν στο ίδιο γκρουπ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν αποκλείεται να βρει απέναντί του τη Ντουναϊσβάρος που κέρδισε πέρσι στον τελικό της Euroleague μέσα στη Βουδαπέστη! Να έχουμε μια επανάληψη του τελικού της Βουδαπέστης, στα προημιτελικά.

Παυλίδης: «Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το Super Cup» (vid)

Οι άλλες δύο ομάδες είναι από τη Ρωσία. Η Κίνεφ Κίρισι που θα την βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός το άλλο Σάββατο (18/12) στον τελικό του Super Cup Ευρώπης και η Ουραλότσκα που κέρδισε στο τέλος της Βουλιαγμένη και πήρε την πρόκριση, αφήνοντας τον ΝΟΒ εκτός οκτάδας.

Ολυμπιακός – Εθνικός 9-5: Πρώτος και καλύτερος ο πρωταθλητής Ευρώπης

Ο Εθνικός ως δεύτερος στον όμιλο, πίσω από τον Ολυμπιακό μπορεί να κληρωθεί με τους πρώτους των άλλων γκρουπ. Φυσικά όχι ξανά με τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να κληρωθεί με την Ισπανική Σαμπαντέλ (πέρσι αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά), την Ουίπεστ που πέρσι αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του final 4 στη Βουδαπέστη στον δρόμο προς την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ιταλική Πάντοβα είναι επίσης υποψήφια για τον Εθνικό.

Εδώ να θυμίσουμε πως οι ομάδες που θα περάσουν από τα νοκ άουτ παιχνίδια, προκρίνονται στο final 4 της Euroleague. Οι ομάδες που θα αποκλειστούν πάνε στο final 4 του LEN TROPHY.