Στεφανία Χαραλαμπίδη: «Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους και πρέπει να είμαστε έτοιμες»

Το τριήμερο 10-12 Δεκεμβρίου Εθνικός και Ολυμπιακός υποδέχονται στην από κοινού έδρα τους, «Κολυμβητήριο Πειραιά – Πέτρος Καπαγέρωφ», τις ισχυρές Ρόμα (Ιταλία) και Τεράσα (Ισπανία), ενόψει του Β’ Γύρου της LEN Euroleague. Οι δηλώσεις της Στεφανίας Χαραλαμπίδη.

 Στεφανία Χαραλαμπίδη: «Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους και πρέπει να είμαστε έτοιμες»

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού για τις αντίπαλες ομάδες που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε λίγες μέρες ενόψει της Euroleague, την φιλία της με την Άσλεϊ Τζόνσον, στην ανταγωνιστικότητα του Εθνικού και τις βλέψεις του σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο!

Για τον δύσκολο Όμιλο που πλησιάζει και την πορεία της ομάδας έως τώρα:

«Θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους και πρέπει να είμαστε έτοιμες για κάθε παιχνίδι. Η νίκη θα έρθει αν παίξουμε το παιχνίδι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στεφανία και πρόσθεσε: «Η ομάδα δεν έχει εξελιχθεί απόλυτα ακόμα. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας αλλά έχουμε αναπτυχθεί πολύ και μπορούμε να γίνουμε καλύτερες. Όλες μας είμαστε ανταγωνιστικές και ακούμε η μια την άλλη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τις αγαπώ πολύ»!

Για την σχέση της με την Άσλεϊ Τζόνσον, εντός και εκτός νερού:

«Με την Άσλεϊ στο τέρμα αισθάνομαι πλήρης. Έχουμε μια σύνδεση που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια. Μιλάει συνέχεια μέσα στο νερό και έχει μια ενέργεια που κάνει την ομάδα πιο δυνατή».

Για την πορεία που θα ακολουθήσει ο Εθνικός σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Νομίζω θα πάμε πολύ μακριά στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Ευρωπαϊκό. Απλά πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε η μια για την άλλη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στο τέλος θα πρέπει να ξέρουμε ότι τα δώσουμε όλα και είμαστε ενωμένες»!