Πόλο: Ο Δουδέσης «έψησε» την Λάουρα Άαρτς να γυρίσει στην εθνική Ολλανδίας

Η Λάουρα Άαρτς ξανά στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Δυο χρόνια ήταν εκτός αλλά ο Ευάγγελος Δουδέσης την...έψησε για να επιστρέψει.

Πόλο: Ο Δουδέσης «έψησε» την Λάουρα Άαρτς να γυρίσει στην εθνική Ολλανδίας

Μεγάλη επιστροφή για την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, ο Ευάγγελος Δουδέσης έκανε μια κουβέντα μαζί της και την...έψησε έτσι ώστε να γυρίσει ξανά στην εθνική ομάδα της πατρίδας της.

Η 25χρονη Λάουρα Άαρτς, πριν από δύο χρόνια σε ηλικία μόλις 23 ετών είχε έρθει σε κόντρα με τον Άρνο Χάβενγκα, έμεινε εκτός ενώ άφησε και τη Ντουναϊσβάρος και γύρισε να παίξει στην Ολλανδία.

Μιλάμε για μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες στον κόσμο, η οποία στα 23 της χρόνια...εξαφανίστηκε, ωστόσο τώρα επιστρέφει και είναι ξανά έτοιμη να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

Η Λάουρα Άαρτς, την οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν και η εθνική ομάδα της Ελλάδας αλλά και ο Ολυμπιακός, στις αναμετρήσεις με τη Ντουναϊσβάρος (όταν η Ολλανδή ήταν στην Ουγγαρία) έχει κατακτήσει με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Μάλιστα το 2018 στον τελικό η Ολλανδία είχε κερδίσει την Ελλάδα και κατέκτησε το χρυσό.

Έχει ακόμη ένα ασημένιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 στο Καζάν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου έναν χρόνο αργότερα (2016).