Ματαρό - Βουλιαγμένη 8-6: Πρώτη ήττα στο Βερολίνο

Η Βουλιαγμένη γνώρισε την πρώτη της ήττα από τη Ματαρό με 8-6 για την προκριματική φάση της LEN Euroleague στο Βερολίνο.

Ματαρό - Βουλιαγμένη 8-6: Πρώτη ήττα στο Βερολίνο

Την πρώτη της ήττα στο Βερολίνο, μετά τρεις νίκες και μία ισοπαλία, γνώρισε την Κυριακή (21/11) στο Βερολίνο από την ισπανική Ματαρό η Βουλιαγμένη, σε αγώνα για τον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης της LEN Euroleague.

Η ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη είχε πάντως εξασφαλίσει από το Σάββατο (20/11) την πρόκριση στις «16» κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των γυναικών.

Στα προηγούμενα ματς, Βουλιαγμένη είχε νικήσει με 13-5 την ουγγρική Βαζούτας με 15-13 την γερμανική Σπαντάου και την Νις με 13-6, ενώ είχε αναδειχθεί ισόπαλη της ιταλικής Πάντοβα με 7-7.

Η Βουλιαγμένη που είχε έξι διαφορετικές σκόρερ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τρίτο οκτάλεπτο σε 6-6, πριν δεχθεί δύο γκολ και ηττηθεί στο τέλος.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-1, 1-3, 2-0.

ΜΑΤΑΡΟ: Γκονσάλεθ, Εσπιναγκόσα, Κράατς 3, Ροβιρόσα, Σέβενιτς 2, Τιμοφέεβα, Αλβάρεθ 1, Φρίγκολα, Πασκουάλ, Βιδάλ, Λακέτ 1, Μάρκοτς 1.

ΝΟΒ: Κοσιώνη 1, Καϊάφα , Χυδηριώτη 1, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Τανκέεβα , Πάτρα Μαρία , Ανδρεάδη, Διαμαντοπούλου 1, Σάντα 1, Αγγελίδη, Πάτρα Ειρήνη.