LEN Euro Cup: Η ΑΕΚ έχασε 10-8 από τη Σαμπαντέλ και αποκλείστηκε

Την ήττα με 10-8 από τη Σαμπαντέλ γνώρισε η ΑΕΚ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του LEN Euro Cup, στην πρώτη της Ευρωπαϊκή παρουσία.

LEN Euro Cup: Η ΑΕΚ έχασε 10-8 από τη Σαμπαντέλ και αποκλείστηκε

Μία ακόμα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε, η ΑΕΚ κόντρα στην ισπανική Σαμπαντέλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Δ' Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, αλλά ηττήθηκε με 10-8 και αποκλείστηκε.

Η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση μαζί με την Ουγγρική Βαζούτας. Ξεκίνησε εξαιρετικά, είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα μέχρι και λίγο πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Οι Ισπανοί στο τρίτο οκτάλεπτο επέστρεψαν και ξέφυγαν (7-4) αλλά η ΑΕΚ επέστρεψε και στην τελευταία περίοδο ισοφάρισε (7-7, 8-8) αλλά στα τελευταία λεπτά ο πρώην παίκτης των Χανίων, Αβέρκα έκανε το 9-8 και ο Βέιχ διαμόρφωσε το τελικό 10-8 για τη Σαμπαντέλ που πέρασε στην επόμενη φάση, μαζί με τη Βαζούτας.

Η ΑΕΚ που έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο πόλο, είχε καλή εικόνα σε όλα τα ματς αλλά αποκλείστηκε.

AEK – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 8-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 2-2, 2-3.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 1, Κριγιέστορατς 4, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος 2, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Μπεγιάρ, Καμπάνας 2, Σέντο, Τέκλας, Σαναχούγια 3, Καλατράβα 1, Ποντ 1, Σάεθ, Αβέρκα 1, Μπανίτσεβιτς, Εσκριμπάνο 1, Βέιχ 1, Φουέντες.