Η Νόβι Μπέογκραντ...παρουσίασε Βλαχόπουλο, γύρισε ο Άλεξιτς στην Πατριζάν (pics)

Η Νόβι Μπέογκραντ θα είναι μαζί με την Προ Ρέκο, οι μεγάλοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Σέρβοι...παρουσίασαν την ομάδα, τη στιγμή που η Παρτιζάν ανακοίνωνε την επιστροφή του Άλεξιτς!

Η Νόβι Μπέογκραντ...παρουσίασε Βλαχόπουλο, γύρισε ο Άλεξιτς στην Πατριζάν (pics)

Η Νόβι Μπέογκραντ με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού...παρουσίασε την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην πανίσχυρη ομάδα της Σερβίας φυσικά και ο Άγγελος Βλαχόπουλος. Μαζί του οι Μάντιτς, Ντούσκο και Γκόικο Πιγιέτλοβιτς, Στράνια και Βίκτορ Ράσοβιτς, Γιάξιτς, Ζοάο Πέδρο. Προπονητής της ομάδας, ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς. Ο τεχνικός της Προ Ρέκο το 2018 που ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου είχε κερδίσει μέσα στη Γένοβα την πανίσχυρη Ιταλική ομάδα και είχε κατακτήσει το Champions League.

Σημαντική ενίσχυση και για την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ανακοίνωσε την επιστροφή του Μίλαν Άλεξιτς. Ο 35χρονος διεθνής Σέρβος άσος, ύστερα από εννέα χρόνια γυρίζει στην ομάδα του Βελιγραδίου που έχει κι άλλες κινήσεις στα σκαριά και θα είναι δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελονέτα με νέο προπονητή τον Φάτοβιτς, όπως έχουμε αναφέρει έλυσε τη συνεργασία της με τέσσερις παίκτες και προχώρησε στην ανανέωση με Περόνε, Μπούστος μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 ενώ παραμένουν και οι διεθνής Ισπανοί Ντε Τόρο (μέχρι το 2024) και Μουνιαρίθ (2023).