Επίσημο: Ο Ομπράντοβιτς ξανά στην Εθνική Κροατίας – Κλήθηκε και ο Μπούσλιε

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ύστερα από έξι χρόνια γύρισε στην Εθνική ομάδα της Κροατίας. Στις κλήσεις του Ίβιτσα Τούτσακ φυσικά και ο Άντρο Μπούσλιε, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Επίσημο: Ο Ομπράντοβιτς ξανά στην Εθνική Κροατίας – Κλήθηκε και ο Μπούσλιε

Τελικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πάουλο Ομπράντοβιτς να γυρίζει στην Εθνική ομάδα της Κροάτιας, επιβεβαιώθηκαν. Ο σπουδαίος Κροάτης άσος της Γιουγκ, με θητεία φυσικά και στον Ολυμπιακό όπου και κατέκτησε τα πάντα, έξι χρονιά μετά γυρίζει στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ίβιτσα Τούτσακ τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις και μένει να φανεί εάν θα τον δούμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Θυμίζουμε πως το 2012 ήταν στο Λονδίνο στο χρυσό μετάλλιο της Κροατίας, μαζί με Πάβιτς, Μπούσλιε, Γιόκοβιτς.

Ο αρχηγός Άντρο Μπούσλιε, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό είναι φυσικά στις επιλογές του Τούτσακ, όπως και ο Άντρια Μπάσιτς που έφυγε από τη Βουλιαγμένη για να συνεχίσει στην Παλέρμο αλλά και ο φουνταριστός του ΝΟΒ, Λούκα Λότζινα.

Οι επιλογές του Ίβιτσα Τούτσακ για την προετοιμασία της Εθνικής Κροατίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο:

Μπίγιατς, Μάρτσελιτς, Πόπανιτς, Σπάραντα (τερματοφύλακες), Λόντσαρ, Βρλιτς, Λότζινα, Πάπαριτς (φουνταριστοί), Μπούσλιε, Μπένιτς, Μπούριτς, Μάτσαν, Μπάσιτς, Ομπράντοβιτς, Μπούτιτς, Μίλος, Γιόκοβιτς, Γκαρσία, Λάζιτς, Μπούκιτς, Βίσκοβιτς, Φάτοβιτς.