Πόλο: Επιστρέφει ο Πάουλο Ομπράντοβιτς στην Εθνική Κροατίας!

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ο οποίος το 2018 με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του θα επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Κροατίας!

Πόλο: Επιστρέφει ο Πάουλο Ομπράντοβιτς στην Εθνική Κροατίας!

Εκτός Εθνικής Κροατίας είναι τα τελευταία χρόνια ο Πάουλο Ομπράντοβιτς. Ο πολύπειρος άσος, ο οποίος παίζει μετά το 2019 στη Γιουγκ είναι πιθανό να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Κροατίας και να τον δούμε ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό της Κροατίας, Ίβιτσα Τούτσακ αλλά σύντομα θα γνωρίζουμε εάν τελικά ο «medo» θα φορέσει ξανά το σκουφάκι της Κροατίας και θα συμμετάσχει ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήταν το 2012 στο χρυσό στο Λονδίνο μαζί με Πάβιτς, Μπούσλιε, Γιόκοβιτς και στον πάγκο τον Ράτκο Ρούντιτς.

Ο Ομπράντοβιτς είχε ένα εξαιρετικό πέρασμα από τον Ολυμπιακό του Θοδωρή Βλάχου, κατακτώντας με την ομάδα του Πειραιά τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2018 ενώ έναν χρόνο μετά χάθηκε το δεύτερο σερί τρεμπλ στα πέναλτι από τη Φερεντσβάρος που κατέκτησε στο Ανόβερο το Champions League.

Η είδηση της επιστροφής του στην Εθνική Κροατίας στην ηλικία των 35 ετών είναι από την Τρίτη (1/6) ένα από τα πρώτα θέματα και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ώρες για να δούμε εάν τελικά ο «medo» θα είναι ξανά στις κλήσεις του Τούτσακ.