Βουλιαγμένη: Τέλος ο Άντρια Μπάσιτς

Ο Άντρια Μπάσιτς ύστερα από τρία χρόνια στη Βουλιαγμένη αποχωρεί. Θα παίξει στο Ιταλικό πρωτάθλημα, με το σκουφάκι της Παλέρμο

Βουλιαγμένη: Τέλος ο Άντρια Μπάσιτς

Τέλος ο Άντρια Μπάσιτς από τη Βουλιαγμένη. Ύστερα από τρία χρόνια ο Κροάτης περιφερειακός αποχωρεί και έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Θα αγωνιστεί στην Ιταλία και την Παλέρμο του Μπαλντινέτι. Ο Μπάσιτς έχει συμφωνήσει με την ομάδα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Παλέρμο.

Ο Μπάσιτς αποκτήθηκε από τη Βουλιαγμένη το 2018. Βοήθησε αρκετά με το περιφερειακό του σουτ, ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΟΒ ενώ κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Κροατίας. Γενικότερα ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Θα παίξει την επόμενη χρονιά στην Ιταλία και την Παλέρμο που χάνει τον Νταμόντε. Ο Ιταλός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία και τη Φερεντσβάρος, που χάνει τον αριστερόχειρα Ζάλανκι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Προ Ρέκο και μετά το τέλος του final 8 του Champions League στο Βελιγράδι θα φύγει από την ομάδα της Βουδαπέστης.

Ο Μπάσιτς λοιπόν στην Παλέρμο, ο Νταμόντε φεύγει για να παίξει στη Φερεντσβάρος που χάνει και τον Ζάλανκι (Προ Ρέκο), ωστόσο θα κρατήσει τον αρχηγό Ντένες Βάργκα, εκτός κι αν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες.