Με τον Παυλίδη στο «τιμόνι» η Εθνική θα είχε κι άλλο Ολυμπιακό Μετάλλιο!

Η νέα επιτυχία της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έχει ένα ονοματεπώνυμο: Χάρης Παυλίδης. Είναι ο «Πεπ Γκουαρντιόλα» της υδατοσφαίρισης γυναικών.

Με τον Παυλίδη στο «τιμόνι» η Εθνική θα είχε κι άλλο Ολυμπιακό Μετάλλιο!

Ο Χάρης Παυλίδης κλείνει το καλοκαίρι 14 χρόνια ζωής ως προπονητής στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι, ακόμη και φίλοι της ομάδας του Πειραιά, συνειδητοποίησαν το βράδυ του Μ. Σαββάτου πως είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο σε συλλογικό επίπεδο. ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ο Χάρης Παυλίδης είναι με διαφορά ο πιο αδικημένος Έλληνας τεχνικός. Είναι ο άνθρωπος που εάν είχε η Εθνική ομάδα των γυναικών στον πάγκο της από το 2012 και μετά, θα είχε ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο.

Παυλίδης: «Mόνο στα όνειρα μπορούσα να το φανταστώ, η θέληση μας οδήγησε στη νίκη»

Η μεγαλύτερη μαγκιά του Δημήτρη Διαθεσόπουλου ήταν πως κόντρα σε όλους και σε όλα έδωσε τα ηνία της Εθνικής ομάδας των ανδρών στον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο και τα αποτελέσματα είναι γνωστά με τον Βολιώτη τεχνικό να καθοδηγεί με μαεστρία και την Εθνική αλλά και τους «ερυθρόλευκους».

Το μεγαλύτερο λάθος λοιπόν του πρώην προέδρου της ΚΟΕ, ήταν που δεν πήρε από το χέρι τον Χάρη Παυλίδη – και ας ήταν στον Ολυμπιακό – και να του δώσει τα...κλειδιά της «γαλανόλευκης» αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας των γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ολυμπιακός - Ντουναϊσβάρος 7-6: Παυλίδης: «Βάλαμε όλη την καρδιά μας!»

Θα είχε...ησυχάσει το κεφάλι όλων και η γυναικεία υδατοσφαίριση θα ήταν εκεί που της αρμόζει. Στην κορυφή και πιθανότατα με ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο, ύστερα από το 2004 και το ασημένιο στην Αθήνα.

Θα λέγαμε το ίδιο ακόμη κι αν έχει χάσει ο Ολυμπιακός από τη Ντουναϊσβάρος ή ακόμη κι αν δεν είχε προκριθεί στο final 4 της Euroleague.

Ο Χάρης Παυλίδης είναι ο... Πεπ Γκουαρντιόλα της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Είναι ο άνθρωπος που θα μείνει στην ιστορία, ως ο προπονητής που άλλαξε το άθλημα και έφερε την «επανάσταση», με τον τρόπο που αμύνεται η ομάδα του.

Ολυμπιακός - Ντουναϊσβάρος 7-6: Πρωταθλητής Ευρώπης μέσα στη Βουδαπέστη! -vid

Η «μετάλλαξη» της άμυνας ζώνης, με την παίκτρια μπροστά από την Χρυσή Διαμαντοπούλου, σαν δεύτερη τερματοφύλακας και οι προσαρμογές της είναι για σεμινάριο και ύστερα από πολλά χρόνια θα μνημονεύεται ο Χάρης Παυλίδης και τα όσα προσέφερε στο άθλημα. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό.

Είναι ο προπονητής που στα χέρια του, ταλέντα της γυναικείας ελληνικής υδατοσφαίρισης, εξελίχθηκαν και έγιναν αστέρια του παγκόσμιου πόλο. Όπως η Βασιλική Πλευρίτου που...εκτέλεσε τη Ντουναϊσβάρος στον τελικό αλλά και η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη που έκανε...πλάκα στα δύο μέτρα!

Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ευρώπης: Η απονομή και το γλέντι των κοριτσιών (vid)

Είναι ο προπονητής που οδήγησε τον Ολυμπιακό, χωρίς ξένη παίκτρια στο ρόστερ, στην κορυφή της Ευρώπης. Είναι λοιπόν ο προπονητής που εάν είχε η Εθνική ομάδα των γυναικών θα ήταν μέσα στα μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Δεν θα συζητούσαμε εάν θα περνούσε η Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες – κάτι που έχει να συμβεί από το 2008 – αλλά για το χρώμα μεταλλίου που θα είχαν στις αποσκευές τους.