Παυλίδης: «Mόνο στα όνειρα μπορούσα να το φανταστώ, η θέληση μας οδήγησε στη νίκη»

Πανευτυχής ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης με την κατάκτηση της LEN Euroleague στον τελικό με την Ντουναϊσβάρος.

Παυλίδης: «Mόνο στα όνειρα μπορούσα να το φανταστώ, η θέληση μας οδήγησε στη νίκη»

Το εγκώμιο της ομάδας του για την «καρδιά» που έδειξε στον τελικό της LEN Euroleague με την Ντουναϊσβάρος έπλεξε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης.

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας στάθηκε επίσης στην άμυνα των παικτριών του στο τέταρτο οκτάλεπτο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παίξαμε άμυνα σαν μανιακοί», ενώ υπογράμμισε πως «μόνο στα όνειρά μου μπορούσα να φανταστώ τέτοια κατάληξη όταν αρχίσαμε τον Σεπτέμβριο και με όσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε».

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ο Χάρης Παυλίδης τόνισε:

«Είχαμε πολλή νευρικότητα, υπήρχε μεγάλο άγχος, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια μου γι' αυτό που πέτυχαν. Μόνο στα όνειρά μου μπορούσα να φανταστώ τέτοια κατάληξη, όταν αρχίσαμε τον Σεπτέμβριο και με όσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, αλλά είδατε τι άμυνα παίξαμε στο τέταρτο οκτάλεπτο. Βάλαμε όλη την καρδιά μας, παίξαμε άμυνα σαν μανιακοί. Ήταν η θέληση που μας οδήγησε στη νίκη».