Ελευθεριάδου: «Θέλουμε πάρα πολύ το ευρωπαϊκό»

Με δηλώσεις της η Νικόλ Ελευθεριάδου αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο final 4 της LEN EuroLeague. 

Ελευθεριάδου: «Θέλουμε πάρα πολύ το ευρωπαϊκό»

Έτοιμη για το final 4 της LEN EuroLeague είναι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) την Ουίπεστ με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Με δηλώσεις της στο επίσημο site του πειραϊκού συλλόγου η Νικόλ Ελευθεριάδου αναφέρθηκε στην παρουσία των «ερυθρόλευκων» στην τελική τετράδα.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και έτοιμες για το Final 4. Επιτέλους έρχονται οι αγώνες που περιμέναμε και προετοιμαζόμασταν τόσο καιρό. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας είναι πολύ καλές και έμπειρες ομάδες. Παρ’ όλα αυτά έχουμε δουλέψει και τις έχουμε μελετήσει και τις τρεις. Το πιο βασικό είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε ως το Final 4 μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και κυρίως να είμαστε όλοι υγιείς. Θέλουμε πάρα πολύ αυτό το ευρωπαϊκό και ελπίζω να δώσουμε και την χαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μας στηρίζουν έστω και από μακριά φέτος».