Νταβίντ Πάλμα για Ολυμπιακό: «Θα παίξουμε για τη νίκη, δεν υπάρχει χαλάρωση»

Στον Πειραιά για τη νίκη η Σαμπαντέλ. Αυτό είπε ο προπονητής της Ισπανικής ομάδας, Νταβίντ Πάλμα ενόψει της αυριανής (13/3) ρεβάνς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την Euroleague στο πόλο γυναικών.

Νταβίντ Πάλμα για Ολυμπιακό: «Θα παίξουμε για τη νίκη, δεν υπάρχει χαλάρωση»

Στην Ισπανία ξέρουν καλά πως ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Το 14-12 υπέρ της Σαμπαντέλ στον πρώτο αγώνα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα σκορ πρόκρισης και αυτό είπε ο Νταβίντ Πάλμα.

Ο προπονητής της Σαμπαντέλ ξεκαθάρισε για την αυριανή (13/3) ρεβάνς στον Πειραιά:

«Η σύνοψη του πρώτου αγώνα είναι η εξής. Μιλάμε για δυο εξαιρετικές ομάδες που γνωρίζονται μεταξύ τους, αφού έχουμε δώσει αρκετά ματς μεταξύ μας. Η πρώτη αναμέτρηση είχε αρκετή τακτική και δύναμη και εναλλαγές στο σκορ.

Είχαμε διαστήματα που κυριαρχήσαμε αλλά και διαστήματα που κυριάρχησε ο Ολυμπιακός. Στο τέλος καταφέραμε και πήραμε μια νίκη με δυο γκολ διαφορά. Ένα σκορ που μας δίνει ένα αβαντάζ, αλλά η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο επαναληπτικός στον Πειραιά θα είναι σκληρός και εμείς θα παίξουμε για τη νίκη.

Για εμάς θα είναι σαν να ξεκινάει ο αγώνας από το 0-0. Δεν πρέπει να σκεφτούμε τη διαφορά στο σκορ, αλλά να μπούμε στον αγώνα για να κερδίσουμε. Να παίξουμε καλή άμυνα και να μη χαλαρώσουμε.

Εάν χαλαρώσουμε και σκεφτούμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, τότε η κατάσταση για εμάς θα γίνει πιο περίπλοκη».