Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των Παυλίδη, Αβραμίδου

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (27/2) για την προημιτελική φάση στη LEN Euroleague γυναικών, παίζει με την κάτοχο του τίτλου Σαμπαντέλ. Τι λένε για τον αγώνα στη Βαρκελώνη, ο προπονητής Χάρης Παυλίδης και η αρχηγός, Άλκηστη Αβραμίδου.

Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των Παυλίδη, Αβραμίδου

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαμπαντέλ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε ανάλογα. Τα προβλήματα της προετοιμασίας μας είναι γνωστά αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και εμείς σαν προπονητές και η διοίκηση αλλά και τα κορίτσια από τη μεριά τους.

Η Σαμπαντέλ διαθέτει ένα πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ αλλά σαν ομάδα δεν μας τρομάζει. Πιστεύω και τα δυο παιχνίδια θα είναι ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα.

Εμείς σεβόμενοι τους εαυτούς μας αλλά και την ιστορία και το όνομα του συλλόγου θα πάμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου από την πλευρά της ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Το Σάββατο έχουμε το πρώτο από τα δυο παιχνίδια που σε στέλνουν στο Final 4 της Euroleague. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Θεωρώ ότι αν αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι ως έναν τελικό, με σοβαρότητα και σεβασμό εννοείτε προς τον αντίπαλο καθώς και αν κάνουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Φτάνει μόνο να το κάνουμε πράξη. Ανυπομονούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και είμαστε έτοιμες να τα δώσουμε όλα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας