Βουλιαγμένη - Σαμπαντέλ 7-7: Χαμένη ευκαιρία / Όλα για όλα με Ντουναϊσβάρος

Η Βουλιαγμένη άγγιξε μια τεράστια νίκη επί της Σαμπαντέλ στον όμιλο της Ευρωλίγκας που διεξάγεται στη Βερόνα αλλά τελικά πήρε τον βαθμό (7-7). Εάν δεν χάσει την Κυριακή (11.00) από τη Ντουναϊσβάρος προκρίνεται στην οκτάδα

Βουλιαγμένη - Σαμπαντέλ 7-7: Χαμένη ευκαιρία / Όλα για όλα με Ντουναϊσβάρος

Η Βουλιαγμένη μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα (0-1) αλλά ακολούθησε ένα σερί 5-0 (Κούλχας 3, Μαρία Πάτρα 1, Διαμαντοπούλου 1) απέναντι στη Σαμπαντέλ που έμοιαζε να τα έχει...χαμένα αλλά βρήκε το γκολ στο φινάλε της δεύτερης περιόδου με το πέναλτι της Φόρκα.

Η ίδια με γκολ στην πρώτη επίθεση του τρίτου οκταλέπτου μείωσε σε 5-3 αλλά στη συνέχεια αποβλήθηκε με τρεις ποινές, αφού είχε μία από την πρώτη περίοδο και στην τρίτη δέχθηκε δυο σερί και είδε το υπόλοιπο ματς από τον πάγκο.

Η Βουλιαγμένη όμως είχε κολλήσει επιθετικά, έχασε αρκετές παίκτριες παραπάνω και η Λόπεθ μείωσε στο γκολ (5-4) στα μισά της περιόδου και η Σλοτ στην παίκτρια παραπάνω ισοφάρισε σε 5-5!

Ο ΝΟΒ αν και είχε επιθέσεις στην παίκτρια παραπάνω (τέσσερις φορές) δεν μπορούσε να σκοράρει ενώ αποβλήθηκε (3 ποινές) και η Ειρήνη Νίνου λίγο πριν από το τέλος της περιόδου, με τη Σαμπαντέλ να έχει επιστρέψει μέσα σε οκτώ λεπτά!

Μάλιστα η Ναβάρο με γκολ στην παραπάνω, 6.37 για το τέλος του αγώνα, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Σαμπαντέλ για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του αγώνα (5-6) αλλά στη συνέχεια η Ξενάκη απάντησε άμεσα για το 6-6 και είχε την ευκαιρία στην παίκτρια παραπάνω και πάλι να προηγηθεί αλλά παρά το τάιμ άουτ από τη Μελιδώνη, το γκολ δεν ήρθε. Τελικά, η λύση ήρθε και πάλι από την Κούλχαας με πέναλτι (7-6, 2.08 για το τέλος του αγώνα), ωστόσο η Κέουνινγκ με γκολ στην παραπάνω ισοφάρισε ξανά (7-7) που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Βουλιαγμένη στην τελευταία επίθεση να έχει ευκαιρία στην παίκτρια παραπάνω και πάλι να πάρει τον αγώνα!

Τα πάντα για την ομάδα του Λαιμού θα κριθούν στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Ντουναϊσβάρος από την Ουγγαρία, που στην πρεμιέρα έχασε από τη Σαμπαντέλ, με 14-11.

Η Βουλιαγμένη παίζει την Κυριακή στις 11.00.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 0-3, 2-2.

Βουλιαγμένη: Κοτσιώνη, Κούλχαας 4, Σάντα, Μουστακαρία, Γιαννόπουλου, Ξενάκη 1, Νίνου, Μαρία Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή, Καϊάφα, Ειρήνη Πάτρα.

Σαμπαντέλ: Ράμος, Ορτίθ, Σλοτ 1, Αρίνο, Μορέλ, Πέρεθ, Ναβάρο 1, Γοδόι Γκαρσία 1, Φόρκα 2, Κέουνινγκ, Τανκέεβα, Λόπεθ 1, Καρίγια.