LEN Champions League: Κρούσμα Covid στον όμιλο του Ολυμπιακού!

Κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε σε ομάδα που αγωνίζεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στη «φούσκα» της Όστια και συγκεκριμένα στη Μαρσέιγ!

LEN Champions League: Κρούσμα Covid στον όμιλο του Ολυμπιακού!

Το πλέον απευκταίο σενάριο ίσχυσε τελικά στη «φούσκα» της Όστια για το Champions League της LEN, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή.

Συγκεκριμένα, οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε κρούσμα σε παίκτη της Μαρσέιγ, ύστερα από τον αγώνα με τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου που διεξήχθη την Τρίτη 15/12.

Παρότι είναι απορίας άξιο πώς ένας αθλητής προσβλήθηκε από τον Covid-19 μέσα στη «φούσκα» της Όστια, πιθανολογείται ότι κόλλησε στο ταξίδι από τη Γαλλία στη Ρώμη (οι παίκτες της Μαρσέιγ είχαν υποβληθεί δύο φορές σε τεστ, μία στη Γαλλία και μία στην Ιταλία).

Άμεσα κινητοποιήθηκαν άπαντες στις τάξεις της LEN και των δύο ομάδων, με όλα τα μέλη των δύο κλαμπ να υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά για όλους πλην του αθλητή που είχε βρεθεί θετικός.

Όπερ σημαίνει ότι το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τη διεξαγωγή κάποιου από τους προγραμματισμένους αγώνες του ομίλου, συμπεριλαμβανομένου και του αποψινού ματς ανάμεσα στη Γιουγκ και τον Ολυμπιακό.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η πλέον δύσκολη για τους Πειραιώτες μέχρι στιγμής, δεδομένου ότι η Γιουγκ έχει επίσης δυο νίκες (μετά τη Σπαντάου στην πρεμιέρα νίκησε και την ισχυρή Μαρσέιγ με 11-10).

Βεβαίως οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου θα παραταχθούν με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς άγχος, αφού ο βασικός στόχος που ήταν οι δυο νίκες με Ορτίτζια, Σπαντάου έχει ήδη επιτευχθεί.