Μπόρις Ζλόκοβιτς: «Είστε ήρωες, σας ευχαριστούμε για τη θυσία που κάνετε»

Ο Μπόρις Ζλόκοβιτς, εκ των κορυφαίων φουνταριστών στον κόσμο, ο οποίος έχει αποσυρθεί εδώ και μια πενταετία, ανάρρωσε από τον κορονοϊό και ευχαρίστησε τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου όπου και νοσηλεύτηκε. Τι είπε για τα μέτρα προστασίας και τι ζήτησε από τους συμπατριώτες του. 

Μπόρις Ζλόκοβιτς: «Είστε ήρωες, σας ευχαριστούμε για τη θυσία που κάνετε»

Ο Μαυροβούνιος «γίγαντας» Μπόρις Ζλόκοβιτς, από το σπίτι του όπου και αναρρώνει από τον κορονοϊό, ευχαρίστησε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή.

Ο σπουδαίος φουνταριστός, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργρό δράση πριν από πέντε χρόνια, πριν από λίγες μέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου και είχε μείνει για λίγα 24ωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τελικά ξεπέρασε τον κίνδυνο και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του όπου και αναρρώνει.

«Σας ευχαριστώ, εκ μέρους όλων, για το πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση και συνεχίζετε να θεραπεύετε τον κόσμο.

Σας ευχαριστούμε για τη θυσία που κάνετε.

Σας ευχαριστούμε για τη θετική σας ενέργεια, την προσοχή σας, τη δύναμή σας.

Σας ευχαριστούμε που αγωνίζεστε για κάθε ασθενή.

Πόλο: Παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής στην εντατική με κορονοϊό!

Σας ευχαριστούμε που διακινδυνεύσατε τη δική σας υγεία και την υγεία των οικογενειών σας. Για ό, τι παρέχετε και κάνετε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» επεσήμανε ο Μπόρις Ζλόκοβιτς.

«Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι ήρωες που πολέμησαν για μήνες για να σώσουν τη ζωή μας. Όλοι οι άνθρωποι βλέπουν τους ήρωες γιατρούς, τις νοσοκόμες και τα αδέλφια μας, τις γυναίκες που φέρνουν φαγητό, που καθαρίζουν.

Καλώ όλους να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους άλλους από αυτόν τον απειλητικό για τη ζωή μας κίνδυνο, τηρώντας τις συστάσεις και τα μέτρα των αρχών. Αυτό θα βοηθήσει τους γιατρούς σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το φίλο μου και συμπαίκτη μου στην Εθνική Σερβίας (σ. όταν ήταν ενωμένη με το Μαυροβούνιο), Βάνια Ουντόβισιτς για τη συνεχή φροντίδα και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της θεραπείας μου.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι» κατέληξε ο 37χρονος Μπόρις Ζλόκοβιτς, ο οποίος έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στους υπεύθυνους του νοσοκομείου KBC στο Βελιγράδι.