Πόλο: Στην εντατική με κορονοϊό ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής Μπόρις Ζλόκοβιτς

Στην εντατική νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής και δις πρωταθλητής Ευρώπης, Μπόρις Ζλόκοβιτς, έχοντας νοσήσει από τον κορονοϊό.

Πόλο: Στην εντατική με κορονοϊό ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής Μπόρις Ζλόκοβιτς

Ένα διαδικτυακό μήνυμα της Προ Ρέκο, το οποίο ευχόταν στον Μπόρις Ζλόκοβιτς ταχεία ανάρρωση, προκάλεσε εύλογα υποψίες σχετικά με την υγεία του παλιού πρωταθλητή με τις εθνικές της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 37χρονος πλέον Ζλόκοβιτς προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό, με αποτέλεσμα να αναπτύξει πνευμονία και να νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες στην εντατική νοσοκομείου του Βελιγραδίου.

Η κατάστασή του, πάντως, παραμένει επί του παρόντος σταθερή και τόσο οι γιατροί που τον παρακολουθούν όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον παρουσιάζονται αισιόδοξοι για τη βελτίωση της υγείας και την πλήρη ανάρρωσή του.

Ο Ζλόκοβιτς υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005 στο Μόντρεαλ με την εθνική Σερβίας και δις πρωταθλητής Ευρώπης το 2003 με τη Σερβία στο Κράνι και το 2008 με το Μαυροβούνιο στη Μάλαγα. Η καριέρα του ολοκληρώθηκε πρόωρα το 2015, εξαιτίας τραυματισμού του στον ώμο.