Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Η ζωή μας έχει αλλάξει και θα αλλάξει σε όλους τους τομείς»

Η αρχηγός της Εθνικής πόλο γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, στέλνει το δικό της μήνυμα για τη μάχη με τον κορονοϊό. Η φουνταριστή του Ολυμπιακού αναφέρει χαρακτηριστικά πως η ζωή μας θα αλλάξει σε όλα τα επίπεδα.

Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Η ζωή μας έχει αλλάξει και θα αλλάξει σε όλους τους τομείς»

Η αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας πόλο γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, στέλνει το δικό της μήνυμα για τη μάχη με τον κορονοϊό.

Η φουνταριστή του πρωταθλητή Ολυμπιακού με ανάρτησή της στα social media κάνει αναφορά στις δυσκολίες αλλά και στο γεγονός πως έχει αλλάξει η ζωή μας, ενώ είπε ότι θα αλλάξει ακόμα περισσότερο σε όλους τους τομείς.

Η ανάρτηση της Ασημάκη στο instagram αναφέρει:

«Η Ελλάδα μας όπως και όλος ο πλανήτης είναι αντιμέτωπος μ' έναν διαφορετικό εχθρό, μ’ έναν αόρατο εχθρό. Η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε είναι διαφορετική.

Το να μείνουμε στο σπίτι σημαίνει ότι πολεμάμε τον εχθρό. Το να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών σημαίνει ότι προστατευόσαστε και προστατεύουμε και τους γύρω μας.

Ναι, η ζωή μας έχει αλλάξει και θ’ αλλάξει κι άλλο σε όλους τους τομείς. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί. Να μείνουμε ενωμένοι γιατί ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα, στην Ελλάδα! Θα νικήσουμε!».

Η Ασημάκη όπως και τα άλλα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας, βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το προολυμπιακό τουρνουά ωστόσο εδώ και μέρες οι προπονήσεις, όπως είναι φυσικό, έχουν σταματήσει.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει το πότε θα διεξαχθεί το προολυμπιακό τουρνουά καθώς όπως είναι γνωστό οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι αλλά του χρόνου στο Τόκιο.