Ιβάν Μπουλιούμπασιτς: Τι είπε ο άσος του Ολυμπιακού για το βίντεο, τον κορονοϊό και τον πατέρα του

Ο Κροάτης πολίστας του Ολυμπιακού, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς έχει γίνει θέμα τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα του για το βίντεο που ανέβασε η σύζυγός του. Τι δήλωσε για την ιστορία αυτή, τον κορονοϊό και τον πατέρα του.

Ιβάν Μπουλιούμπασιτς: Τι είπε ο άσος του Ολυμπιακού για το βίντεο, τον κορονοϊό και τον πατέρα του

Ο Κροάτης πολίστας του Ολυμπιακού, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς έχει γίνει θέμα τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα του για το βίντεο που ανέβασε ο σύζυγός του. Τι δήλωσε για την ιστορία αυτή, τον κορονοϊό και τον πατέρα του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης το 2012 και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 με την Κροατία, άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην πατρίδα του.

«Αυτή την περίοδο το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι. Ο πατέρας μου έχει ένα θέμα υγείας και τον κρατάω σε απόσταση. Μείνει μακριά μου του λέω συνέχεια» είπε αρχικά ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Ιβάν Μπουλιούμπασιτς: Το Όσκαρ στον Κροάτη πολίστα του Ολυμπιακού (vid)

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ιστορία του βίντεο που ανέβασε πρόσφατα και εξήγησε πως «έχουμε επιστρέψει στη Μακάρσκα στην Κροατία. Είμαστε συνεχώς στο σπίτι με την γυναίκα μου και την κόρη μας. Πάντα βρίσκαμε χρόνο όταν ήμασταν εδώ και πηγαίναμε στην παραλία ή τρέχαμε.

Τώρα τίποτα. Ξυπνήσαμε λοιπόν το πρωί και σκεφτήκαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έτσι γρήγορα πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε αυτό το βίντεο, με την πισινούλα της κόρης μας. Μαζί πήραμε την απόφαση. Με βοήθησε και η γυναίκα μου».

Ολυμπιακός: Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλιούμπασιτς σκοράρουν και εκτός νερού

Στο δημοσίευμα, οι Κροάτες στέκονται ιδιαίτερα στην παρουσία δίπλα στον άσο του Ολυμπιακού της συζύγου του. Αναφέρουν μάλιστα πως η Μαρίνα Παρλόβ είναι ακόμη ένα παράδειγμα, πως πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα.