Ιβάν Μπουλιούμπασιτς: Το Όσκαρ στον Κροάτη πολίστα του Ολυμπιακού (vid)

Ο Κροάτης πολίστας του Ολυμπιακού, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, με ένα έξυπνο βίντεο που ανέβασε στα social media η σύζυγός του Μαρίνα Παρλόβ, ζήτησε από τον κόσμο να μένει σπίτι για να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού!

Ιβάν Μπουλιούμπασιτς: Το Όσκαρ στον Κροάτη πολίστα του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, ο Κροάτης πολίστας του Ολυμπιακού, με ένα έξυπνο βίντεο που ανέβασε στα social media η σύζυγός του Μαρίνα Παρλόβ, ζήτησε από τον κόσμο να μένει σπίτι!

Ο διεθνής άσος της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μένει σπίτι με τη σύντροφό του και την κορούλα τους, η οποία πρόσφατα έγινε πέντε. Μάλιστα η Μαρίνα Παρλόβ ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς να προετοιμάζεται για τον αγώνα πόλο που έδωσε στη φουσκωτή πισινούλα της κόρης τους μέσα στο σπίτι.

Στο φινάλε του βίντεο ο Κροάτης αμυντικός λέει για την παραμονή του στο σπίτι: «Τον Μπούλιο δεν τον πειράζει. Ο Μπούλιο τρώει παγωτό. Να είσαι σαν τον Μπούλιο. Μείνε θετικός αλλά όχι στον κορονοϊό. Μείνε σπίτι».

Ο άσος του Ολυμπιακού με την Μαρίνα Παρλόβ παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο.

Η κορούλα τους Νόα ήρθε στον κόσμο πριν από πέντε χρόνια, ωστόσο ο Ιβάν και η Μαρίνα αποφάσισαν να παντρευτούν τον Φεβρουάριο του 2019.

Η 32χρονη δημοσιογράφος στο επάγγελμα εδώ και οκτώ χρόνια είναι μαζί με τον Μπουλιούμπασιτς, ενώ το 2006 είχε αναδειχθεί σε Μις Κροατία.

Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός του Ολυμπιακού είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως γνώριζε τη Μαρίνα από την τηλεόραση και από κάποια παιχνίδια που πήγαινε η ίδια στο πόλο και όταν τη συνάντησε σε ένα μπαρ στο Ζάγκρεμπ έκανε πρώτος την κίνηση.