Μπαρέλι για το Προολυμπιακό τουρνουά πόλο στην Τεργέστη: «Διοργανώστε το αλλού»

Μόνο με «θαύμα» θα διεξαχθεί το Προολυμπιακό τουρνουά πόλο γυναικών, με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας ομάδας, στην Ιταλία (Τεργέστη). Αυτό παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Πάολο Μπαρέλι.

Μπαρέλι για το Προολυμπιακό τουρνουά πόλο στην Τεργέστη: «Διοργανώστε το αλλού»

Εξαιρετικά απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο σε λιγότερο από έναν μήνα (8-15 Μαρτίου) να διεξαχθεί το Προολυμπιακό τουρνουά πόλο γυναικών, με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας ομάδας, στην Ιταλία (Τεργέστη). Αυτό παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Πάολο Μπαρέλι.

Η Αυστραλία δεν πάει Ιταλία λόγω κορονοϊού!

Ο ισχυρός άνδρας της «FIN» παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως θα υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FINA) για να τους ενημερώσει και να δώσουν το τουρνουά σε άλλη χώρα λόγω των πολλών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί με την έξαρση του κορονοϊού.

Πόλο Ιταλία: Αναβλήθηκε το φάιναλ φορ λόγω κορονοϊού, ερωτηματικά για το Προολυμπιακό γυναικών

«Έχουμε κάποιες δυσκολίες» είπε στο συμβούλιο της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο οποίο συμμετείχε και ο Ιταλός Υπουργός Αθλητισμού Βιτσέντζο Σπανταφόρα και συνέχισε λέγοντας «πρέπει να καλέσω τη FINA και να τους πω «διοργανώστε το τουρνουά κάπου άλλο».

Πόλο: Η κλήρωση των Προολυμπιακών

Ο Μπαρέλι αποκάλυψε πως αρκετές Εθνικές Ομάδες έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους ενώ είναι χαρακτηριστικό όπως είπε πως «Ο Ισραηλινός Υπουργός Εσωτερικών, προειδοποίησε την Ομοσπονδία τους πως εάν έρθουν στην Ιταλία για τους αγώνες, όταν θα επιστρέψουν θα μπουν σε καραντίνα».