Η Αυστραλία δεν πάει Ιταλία λόγω κορονοϊού!

Τεράστιο θέμα έχει προκύψει στην Ιταλία με τις αθλητικές δραστηριότητες λόγω του κορονοϊού. Η Εθνική ομάδα πόλο της Αυστραλίας στις γυναίκες δεν θα ταξιδέψει στη Ρώμη για προετοιμασία. Η εξήγηση της ομοσπονδίας πόλο της Αυστραλίας.

Η Αυστραλία δεν πάει Ιταλία λόγω κορονοϊού!

Τεράστιο θέμα έχει προκύψει στην Ιταλία με τις αθλητικές δραστηριότητες λόγω του κορονοϊού. Μάλιστα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι ομάδες της γειτονικής χώρας.

Τελευταίο παράδειγμα η αναβολή της κοινής προετοιμασίας της Ιταλίας με την Εθνική ομάδα πόλο της Αυστραλίας στις γυναίκες.

Τα «καγκουρό» αναχώρησαν από την πατρίδα τους και ήταν προγραμματισμένο αύριο Τετάρτη να βρίσκονται στη Ρώμη για κοινή προετοιμασία για μια εβδομάδα με την Εθνική Ιταλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο και του Προολυμπιακού τουρνουά στην Τεργέστη.

Πόλο Ιταλία: Αναβλήθηκε το φάιναλ φορ λόγω κορονοϊού, ερωτηματικά για το Προολυμπιακό γυναικών

Η ομοσπονδία της Αυστραλίας έκανε γνωστό πως από το Ντουμπάι, η αποστολή θα ταξιδέψει απευθείας στη Βουδαπέστη για να κάνει κοινή προετοιμασία με την Ουγγαρία.

«Λαμβάνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα για την ομάδα μας 150 ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε προσεκτικοί στην υγεία και την ευημερία των παικτών και του προσωπικού μας.

Ο κίνδυνος συρρίκνωσης του κορονοϊού στον τόπο όπου η ομάδα έπρεπε να προπονηθεί στην Ιταλία θεωρήθηκε χαμηλός, αλλά λόγω της ταχύτητας με την οποία αλλάζει η κατάσταση σε πολλές χώρες, θέλαμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο να τεθεί σε καραντίνα η ομάδα μας» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Αυστραλοί.