Πόλο Ιταλία: Αναβλήθηκε το φάιναλ φορ λόγω κορονοϊού, ερωτηματικά για το Προολυμπιακό γυναικών

Θέμα έχει δημιουργηθεί στην Ιταλία και με τις εγχώριες διοργανώσεις στο πόλο λόγω του κορονοϊού (COVID-19). Μάλιστα το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών αναβλήθηκε ενώ η Ομοσπονδία προσανατολίζεται και στη διακοπή του πρωταθλήματος! Ερωτηματικά υπάρχουν και για το Προολυμπιακό που θα συμμετάσχει η Εθνική μας ομάδα των γυναικών!

Πόλο Ιταλία: Αναβλήθηκε το φάιναλ φορ λόγω κορονοϊού, ερωτηματικά για το Προολυμπιακό γυναικών

Ο κορονοϊός (COVID-19) φέρνει τεράστια προβλήματα στη γειτονική χώρα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο πόλο.

Η ομοσπονδία προσανατολίζεται στη διακοπή του πρωταθλήματος ενώ ήδη το φάιναλ φορ ανδρών που ήταν προγραμματισμένο για το τέλος του μήνα στην Μπρέσια, αναβάλλεται και είναι άγνωστο το πότε θα διεξαχθεί.

Για σήμερα Δευτέρα είναι προγραμματισμένο έκτακτο συμβούλιο της Ιταλικής ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, πρόθεση των Ιταλών παραγόντων είναι να αναβάλουν όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της υδατοσφαίρισης μέχρι το τέλος του μήνα.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως μέσα στον Μάρτιο, είναι προγραμματισμένο στην Τεργέστη το Προολυμπιακό τουρνουά πόλο στις γυναίκες, με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας Ομάδας.

Είναι λογικό να υπάρχουν ερωτηματικά αλλά για την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για τις αναμετρήσεις που θα δώσουν δυο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Μπρέσια, όπου και αγωνίζεται ο διεθνής φουνταριστός Δημήτρης Νικολαΐδης, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Το κολυμβητήριο έκλεισε και οι Ιταλοί που παίζουν με την Έγκερ σε δέκα μέρες τον επαναληπτικό στην ημιτελική φάση του Euro Cup αναζητούν πισίνα για να προπονηθούν!